Kom naar de Wereldoceanendag op 8 juni


8 juni is door de Verenigde Naties tot Wereldoceanendag uitgeroepen. In steeds meer landen wordt op die dag aandacht besteed aan de voortschrijdende vernietiging van alles wat leeft in de oceanen. De oceanen verzuren doordat onze CO2 voor 30% erin wordt opgenomen. Vissen en schelpdieren kunnen daar niet tegen, ze kunnen zich in zo korte tijd er ook niet aan aanpassen. Verder komt ons plastic in grote hoeveelheden in de oceanen terecht en op den duur ook in heel kleine deeltjes in de levende organismen. Dit jaar vindt in Nederland de jaarlijkse Oceanendag in Scheveningen plaats. Een interessante dag met sprekers, kunstenaars, ondernemers die het plastic te lijf willen gaan, informatiestands en allerlei andere leuke elementen, ook voor kinderen.
Meld je aan bij: http://www.seafirstfoundation.nl/nl/2012-10-01-14-33-54/wod#.

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten