Overige informatie

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Stichting Vissenbescherming, postbus 26 2100 AA Heemstede. De stichting zet zich in om mensen respectvoller met vissen en andere in het water levende dieren om te laten gaan. Steun ons werk en maak een gift over naar giro 5350292 of kijk op www.vissenbescherming.nl onder de knop ?Steun ons?.

Wij zijn tevens op zoek naar bedrijven die ons zouden willen sponsoren.
Voor meer informatie over vormen van sponsoring kunt u ons mailen via info@vissenbescherming.nl

Op dit moment wordt de Stichting Vissenbescherming o.a.gesponsord door:

Stichting Menodi
Menodi is een zeer jonge stichting met het doel zich in te zetten voor het welzijn van dieren. Naast het steunen van diverse dierenbeschermende organisaties heeft Menodi het doel mensen bewust te maken van een diervriendelijke omgang met dieren.

Plaats een reactie

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten