Oproep: Meldt inforamatie over rally-viswedstrijden/tasjesvissen

Met name in het noorden van Nederland vinden regelmatig rally-viswedstrijden plaats. Dit staat ook wel bekend als het zogenaamde ?tasjesvissen? aangezien de gevangen vissen vaak (levend en wel) in plastic tassen naar een centraal weegpunt worden vervoerd. Ten behoeve van de bescherming van vissen is Stichting Vissenbescherming op zoek naar meer informatie over de gang van zaken rond de rally-viswedstrijden.

De organisatie van rallyviswedstrijden vindt vaak in besloten kring plaats en is niet algemeen bekend. De Stichting Vissenbescherming is op zoek naar betrouwbare informatie om hiermee een betere behandeling van de vissen te bewerkstelligen.

Te denken valt hierbij aan informatie over organisatoren, gang van zaken, plaatsen waar de vis wordt gevangen, gemeten of gewogen, gedood enzovoorts. Dit kunt u, desgewenst anoniem, melden via info@vissenbescherming.nlen/of Stichting Vissenbescherming, Postbus 26, 2100 AA Heemstede.

Plaats een reactie

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten