Vaatwasmiddel SUN zal in tv-commercials geen vissenkom meer gebruiken

In de nieuwste tv-commercial van het vaatwasmiddel SUN wordt een vissenkom met een goudvis in beeld gebracht om het middel te promoten. Bij navraag blijkt de vissenkom in de reclame te worden gebruikt als metafoor voor “stralend schoon”. Aangezien dit soort beelden suggereren dat een vissenkom een juiste behuizing voor vissen vormt, hebben wij de verantwoordelijke afdeling van SUN hierover benaderd. In een reactie gaven zij aan dat zij zich dit niet hadden gerealiseerd en dat SUN hier in de toekomst rekening mee zou houden.

 

Plaats een reactie

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten