Kamerrestaurant blijft bedreigde diersoorten serveren

Kamerleden blind en doof voor oproep van Wereld Natuur Fonds, Stichting de Noordzee en Partij voor de Dieren om kabeljauw en paling niet langer te eten.

Den Haag 6 juli 2007 -De Tweede kamer heeft op de dag voor het zomerreces besloten bedreigde diersoorten als kabeljauw en paling te blijven serveren in het Kamerrestaurant. Een motie om daarmee te stoppen was ingediend door de Partij voor de Dieren, de motie was bij de kamerleden aanbevolen door het Wereld Natuur Fonds en Stichting de Noordzee. Lees verder…
 

Leave a Comment

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten