Werelddag voor het einde van de visserij

Op zaterdag 24 maart 2018, de tweede Werelddag voor het einde van de visserij, voerde de Vissenbescherming samen met Stichting Dierbewustleven en Bite Back in Den Haag actie voor de vissen.

 

Middels de actie werd het winkelend publiek geïnformeerd over het leed dat vissen treft door de primitieve, wrede vangst- en dodingsmethoden van de visserij. Er werden honderden flyers uitgedeeld en er was een stand waar men voor meer informatiemateriaal en vragen terecht kon. De visuele presentatie waarbij een groep vrijwilligers gevangen vissen in een visnet uitbeeldde, trok veel bekijks.


(foto’s: EdHeesbeen)

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten