Jinek

In Jinek van 6 januari 2017 kwamen twee enthousiaste sportvissers aan het woord die vertelden hoe leuk het is om vissen te vangen. Eva Jinek stelde helaas geen enkele kritische vraag. Wij hebben haar geschreven hierover zeer teleurgesteld te te zijn. We hebben in ons schrijven de acht pijnlijke beproevingen vermeld die vissen in de hengelsport moeten ondergaan alsmede de twee publieksenquêtes uit 2002 en 2014 die laten zien dat de Nederlandse bevolking in meerderheid van mening is dat het hengelen de vissen pijn, angst en stress bezorgt.

Brief aan Jinek

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten