Help mee om het Dolfinarium in Harderwijk te sluiten!!!

Na de uitzending van Rambam over de verborgen filmopnamen in het Dolfinarium in Harderwijk is veel commotie ontstaan over de praktijken die daar zijn gefilmd. Het Dolfinarium is geen vermaak en onschuldige dieren worden in gevangenschap gehouden om onnatuurlijke kunstjes uit te voeren voor eten.

Laat het gemeentebestuur van de gemeente Harderwijk weten dat u het er niet mee eens bent. Ga naar:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1096326603722625&set=gm.967428760003030&type=3&theater

en kopieer de tekst en mail deze naar de gemeenteraadsleden van de gemeente Harderwijk.

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten