Scrub plasticvrij!

Kleine plastic deeltjes in verzorgingsproducten vormen voor de oceanen een steeds groter probleem. Ze zijn zo klein dat ze in de waterzuiveringsinstallaties niet kunnen worden verwijderd. Zo komen ze uiteindelijk in de zee terecht waar ze meehelpen om het leefmilieu van vissen te vervuilen en de plasticsoep nog groter te maken. Stichting De Noordzee heeft de fabrikanten van deze scrubs gevraagd af te zien van het gebruik van plastic in hun producten en heeft hiertoe ook een petitie opgesteld die ondertekend kan worden.

[url|http://www.noordzee.nl/microplastics-petitie/?utm_source=ZEEmail_september&utm_medium=Mailing&utm_campaign=ZEEmail|Teken nu de petitie|ext]

Leave a Comment

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten