OPINIE: Over kanoen, vissen en andere dieren

Mijn grootste hobby is kanoen, en dan bedoel ik toervaren. Nederland is een ideaal land voor de kanosport. De kanosport heeft veel aspecten: het sportieve element, het feit dat je op plaatsen komt die anders moeilijk bereikbaar zijn, de planten en vooral ook de vogels die je overal ziet, vliegend, zwemmend, zittend op het nest met eieren of jongen, en het landschap. Wat opvalt is het feit dat de meeste watervogels niet bang voor je zijn. Als je ergens kanoot en er is bijvoorbeeld een eend voor je, dan gaat hij pas op het laatste moment opzij. Zwanen kun je beter niet tegenkomen als ze jongen hebben, ze kunnen dan agressief zijn. Het enige nadeel van het kanoen is dat je vaak hengelaars ziet. Ik vind het erg dat zo veel mensen hun plezier zoeken in iets wat z

Leave a Comment

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten