Discussie over hengelverbod in Amsterdam

In Vroege Vogels vond op 2 november een discussie plaats tussen Sportvisserij Nederland (Marco Kraal) en de Vissenbescherming (Ton Dekker) over het door de Partij voor de Dieren in Amsterdam voorgestelde verbod op het hengelen. Hun meningen over de ethische rechtvaardiging van het hengelen lopen sterk uiteen: http://www.vroegevogels.vara.nl/Uitzending.83.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=370544&cHash=9e854bb531863a06d5f717b5547c27f9.

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten