Kom jij ons team versterken?

De Stichting Vissenbescherming streeft naar een respectvollere omgang van burgers, consumenten en bedrijfsleven met vissen en andere waterdieren. Ze doet dat onder andere door middel van voorlichting aan burgers, consumenten en bedrijfsleven en door bepaalde misstanden aan de kaak te stellen. De media spelen hierbij een belangrijke rol. Wij zoeken iemand die als vrijwilliger/bestuurslid in staat is om onze activiteiten onder de aandacht van de media kan brengen. Neem contact op met Ton Dekker (t.dekker@vissenbescherming.nl).

De website van de Vissenbescherming maakt gebruik van cookies. meer informatie

Voor een optimale werking van de website maken we gebruik van cookies. Als u beneden verder gaat op de website zonder uw cookie settings aan te passen, of u klikt op "Accepteer", dan betekent dit dat u het gebruik van cookies accepteert.

Sluiten